Ajándékkártya

GYORSAN!!! :) Elfelejtettem ajándékot venni... Már minden lehetséges ötletet ellőttem...

Ismerősek ezek a modatok?

Még jó, hogy két fotózás sosem tud ugyanolyan lenni. ;) Ráadásul pillanatok alatt megvásárolhatod és átadhatod, különösebb idő-és energiaráfordítás nélkül. Az eredmény pedig: feledésbe soha nem merülő pillanatok...

Tudjuk, milyen az, ha hirtelen az elménkbe hasít a kínos gondolat... valami ajándékot illett volna vennem, illene vinnem... - nos, erre találtam ki a Kedvezményes Kuponokat, hiszen hirtelen nem mindenki tud előrántani a zsebéből egy teljes fotózás árát.

Gondold csak végig nyugodtan, mennyid lenne rá, majd a Kezdőlapon található Kapcsolatfelvétel mezőbe írd meg nekem, hogy 5000, 10000, 15000, 20000 vagy 25000 forint értékben vásárolnál kupont Szerettednek, amely egy általa választott fotózásom alkalmával kerül jóváírásra számára.

Ha teljes fotózást adnál ajándékba, akkor pedig válaszd ki a legtesthezállóbb csomagot, hozzá az opciókat (smink-frizura opcionálisan kérhető és erősen ajánlott hölgyek esetében), és ezt küldd el nekem üzenetben. Ne feledd, az ajándékkártyák és kuponok a vásárlástól számított 1 éven belül használhatók fel, és nem beválthatók a karácsonyi fotózások időszakában (október közepétől december végéig).