Karácsonyi fotózás a Te Otthonodban

Közeleg a karácsony, az év legszeretteljesebb és egyben legszebb ünnepe. Úgy gondolom, mi magunk tesszük azzá, azzal, ahogyan készülődünk, ahogyan a szürke hétköznapok mókuskerekéből egyre inkább a szeretteinkre hangolódva keressük a közös lehetőséget az együttlétre, a meglepetésre, minőségi időtöltésre, szeretteink megajándékozására.

Sokan félnek most a járványhelyzet miatt, nem mernek kimozdulni a lakásukból, de bevallom, már a tavalyi évben is gondolkodtam ebben a különlegességben, hogy mi lenne, ha nem kellene rohannotok, és én nem műtermi, mesterséges körülmények között örökíteném meg a Szeretet melegségét, hanem mindazt a saját maga eredetiségében és tisztaságában, a Ti közegetekben, általatok épített környezetben a nagy gondossággal díszített fenyőfátok előtt tenném meg? Igen, az Otthonotokban, ahol körbeleng a melegség, a szeretet, az élmények rezgései, melyek az idő múlásával valódi, kellemes emlékké válnak? Mit szólnátok hozzá?

Aktuális akció: Otthonfotó

készíttess profi fényképeket a saját otthonodban - házhoz menő szolgáltatásunk

Csomagajánlatainkat leegyszerűsítettük, így most egységes áron juthatsz hozzá minden Otthonfotó csomaghoz.

A fotózás időtartama 2-3 óra és egységesen 30000 ft-ba kerül. Smink és frizura opcionálisan kérhető, ennek ára külön fizetendő.

Ezidő alatt 200-300 kattintásnyi nyers fotó készül, melyek átadásra kerülnek, kizárólagosan otthoni használat és válogatás céljából. Kérjük, nyers fotót a közösségi médiára ne tegyetek fel. Válasszatok inkább közülük minimum 15 darabot, melynek retusálását a csomagár tartalmazza, így a kész képek átvétele után már teljes pompában láthatjátok magatokat viszont.

Lépj velem kapcsolatba: