Szeretnél magadról előnyös fotókat? Számomra az elsődleges cél, hogy a képeimről mindannyian úgy tekintsetek vissza, ahogyan látni szeretnétek Magatokat. Csapatunkkal szíveket melengető emlékeket készítünk, melyeket a későbbiekben bármikor jó érzéssel vehettek majd elő. :)

S nem csak az akkori önmagatokra, hanem a fotózás élményére is visszatekinthettek, a fotózásokat nem véletlenül hívjuk felemelő-boldogító fotózásnak is. :) Partnerem a Nővarázsoló Műhely, ahol profi sminkes-fodrász-és stylist vár Benneteket. Olykor külön-külön, de van, hogy egy személyben, mert a csapatunk állandó tagja, Gombos Kata bizony mindhárom szerepet profin betölti. :)

5 éve elválaszthatatlan szerelmem a fotózás, nagyjából ezzel egyidőben vett szárnyai alá kedves mentorom, Pintácsi Viki híres fotográfus is, aki készséggel segít engem, amikor csak kérem tőle. Kedvenc fotóalanyaim a gyerekek, a családok, de nagyon szívesen fotózom a hölgyeket, urakat, egyedül, párban, vagy ahogyan szeretnék, ezért is választottam fő profilomul a portréfotózást. Tudásomat folyamatosan csiszolom, mélyítem, és azt hiszem, jó utat jelöltem ki magamnak a boldog munkaórák eltöltéséhez.

Ha úgy érzed, egy kellemes fotózás alkalmával könnyen egy hullámhosszra tudnánk kerülni, tekintsd meg csomagajánlataimat, melyet a Csomagok fül alatt találsz meg, illetve szabd személyre őket bátran, vágyaid és kedved szerint. :)

Ha pedig Te magad is fotós vagy, és gyakran úszol a retusokkal, netán ha másodfotósra, asszisztenciára van szükséged bizonyos alkalmakkor, számodra is szolgálhatok a tudásommal, segítségemmel. Kattints a fotósoknak fülre és vedd fel velem a kapcsolatot. :)

Fotózást szeretnél?  A lenti űrlap kitöltésekor írd meg nekem a neved, melyik csomagot szeretnéd, melyik hétre kéred a fotózást, milyen jellegű fotózást szeretnél és hogy hány fő fotózására van igény, közülük hány gyermek és feltétlenül add meg a telefonszámodat. Az ezt követő egy munkanapon belül felveszem Veled a kapcsolatot és megbeszéljük az időpontot, illetve e-mailben elküldöm Neked a szerződési felételeket és a fontos tudnivalókat.