Csomagajánlatok

Álom csomag

49900 ft

kb. 2,5 órás program • kb. 200 kattintásnyi nyers fotó • 18 db retusált kép • smink-frizura opció 12000 ft/fő

Élmény csomag

44900 ft

kb. 1,5 órás program • kb. 150 kattintásnyi nyers fotó • 12 db retusált kép • smink-frizura opció 12000 ft/fő

Kóstoló csomag

39900 ft

kb. 1 órás program • kb. 100 kattintásnyi nyers fotó • 8 db retusált kép • smink-frizura opció 12000 ft/fő

Kedvezményt szeretnél? Gyere kültéri fotózásra! A fent említett csomagajánlatok díjai műtermi fotózásokra vonatkoznak, külsős fotózás esetén a helyszínt előre egyeztetjük, Budapesten belül (kivétel a IV, X., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII. kerületeket) a fent feltüntetett árból 5000 ft  jóváírást kapsz, a kültéri fotózás Kóstoló csomag esetében csak 34900 ft, Élmény csomag esetében csak 39900, Álom csomag esetében pedig csak 44900 ft-ba kerül. A fotózást otthonodba is kérheted (Bp.). Választható fotózások: páros, családi, hölgy, úr, baba, gyermek, kismama, üzleti portré fotózások. Családi fotózás esetén 4 fő felett 2000 ft/fő plusszal kell számolni. Bizonyos esetekben lehetőség van hosszabbításra, ennek óradíja 7000 ft/óra, s ez óránként 3 plusz retust jelent a csomagban lévőkhöz. Nyers kép nem publikálható, válogatás és otthoni használat céljából adom át őket. A retusált képeket minden esetben logóval látom el, amely kis méretű és nem zavaró helyen tűnik fel. Logómentesség kérhető 500 ft/db felárért. Csomagon felüli plusz retusok ára: 1000 ft/db, fekete-fehér változatok ára: 500 ft/db. Átadás: nyers képek rögtön a fotózás végeztével, ekkor fizetendő a foglalón felüli rész készpénzben. Retusált képek átadása: a kiválasztástól számított 2 héten belül, digitális (letölthető link) formában. Ezt megelőzően a képválogatásra két hét áll rendelkezésetekre, ha ezen túl külditek, nem tudok garanciát vállalni a két hetes átadási határidőre.

Lehtőségetek van a teljes fotózás anyagának archivumban való megőrzésére, melynek díja 2000 ft/év - a szolgáltatás minimum 3 évre kérhető, utána évenként hosszabbítható, ezidő alatt a képek elektronikus formában bármikor kikérhetők, utána minden esetben végleges törlésre kerülnek.

Szkennelt képek újragondolása: ha régi fotóidat szeretnéd digitalizálni, hozd el nekem és beszkennelem őket, ha szakadás, foltosodás van, lehetőség szerint javítom. Kiegyenesítés, zavaró részletek eltávolítása, FF/szépia változat kérhető. Szkennelés nagy felbontásban 1000 ft/fotó, szerkesztés 1000 ft/fotó.

Bejelentkezés információk: fotózásra nagyon egyszerűen, egy e-mail megírásával jelentkezhetsz. Csak töltsd ki a Kapcsolat fül alatt található űrlapot, írd meg nekem a neved, melyik csomagot szeretnéd, melyik hétre kéred a fotózást, milyen jellegű fotózást szeretnél és hogy hány fő fotózására van igény, közülük hány gyermek és feltétlenül add meg a telefonszámodat. Az ezt követő egy munkanapon belül felveszem Veled a kapcsolatot és megbeszéljük az időpontot, illetve e-mailben elküldöm Neked a szerződési felételeket és a fontos tudnivalókat. Nagyon fontos, hogy 50% foglalót kérek, mely átutalással rendezendő, ezzel biztosítva az időmet és a műteremmel járó költségeket. Az időpontfoglalás csak ezzel együtt érvényes, a fotózást megelőző 3 napban még módosítható, sajnos ezután már nincs lehetőség, lemondás után nem jár vissza.